HK «Rīga» sezonu sāk Jeļisejeva <i>hat-trick</i> un rezultatīvu uzvaru (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Jaunatnes hokeja līgas (MHL) jauno sezonu šovakar ar panākumu sāka Rīgas «Dinamo» sistēmas jauniešu komanda HK «Rīga».

Regulārā čempionāta pirmajā mačā HK «Rīga» komanda «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos ar 8:4 pārspēja pagājušās sezonas Harlamova kausa izcīņas finālistus Maskavas «Spartak» jaunos hokejistus.

Jau mača 5. minūtē komandas gūto vārtu rēķinu šajā sezonā atklāja Andris Siksnis, tomēr 10. minūtē Igors Boldins izgājienā viens pret vienu ar Nilu Grīnfogelu atjaunoja līdzsvaru rezultātā, bet nepilnas trīs minūtes līdz pirmās trešdaļas beigām pēc mājinieku kļūdas viduszonā «Spartak» vēlreiz realizēja izgājienu aci pret aci ar vārtsargu - šoreiz precīzs bija Vladimirs Pešehonovs.

Otrā perioda 4. minūtē «rīdzinieki» vēlreiz iekrita uz viesu pretuzbrukumu un izgājienā divi pret vienu savus otros vārtus mačā guva Boldins. Tomēr aizritēja vien 14 sekundes un HK «Rīga» uzbrucēji Rūdolfa Maslovska un Nikolaja Jeļisejeva teicamu saspēli ar precīzu metienu noslēdza pēdējais.

Arī turpinājumā laukuma saimnieki vairākas reizes iekrita uz «Spartak» pretuzbrukumiem, bet perioda izskaņā divus vārtus guva Rīgas komanda. Trešdaļas pirmspēdējā minūtē izcēlās Rīgas «Dinamo» galvenā trenera Arta Ābola dēls Rodrigo Ābols, bet 31 sekundi līdz perioda beigām vairākumu realizēja Jeļisejevs.

Trešajā periodā jau 59. sekundē Edgars Kurmis guva piektos vārtus, bet trešdaļas vidū Oskars Batņa un Daniels Riekstiņš panāca jau 7:3 mājinieku labā. Atlikušajā laikā «Spartak» komanda vienus vārtus atspēlēja (Iļja Pavļukovs), bet pēdējais vārds piederēja Jeļisejevam, kurš nepilnas trīs minūtes līdz spēles beigām guva savus trešos vārtus.

Nākamo spēli «rīdzinieki» aizvadīs ceturtdien, kad turpat Piņķos uzņems MHL debitantus, Doņeckas «Donbass» jauniešu komandu «Molodaja gvardija».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu