HK «Rīga» uzvar «bullīšos», tomēr neiekļūst Pasaules kausa pusfinālā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Pasaules kausa izcīņā jauniešiem šodien pie otrās uzvaras tika HK «Rīga», kas ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Čehijas komandu Vitkovices «Steel».

Apakšgrupas otrajā spēlē MHL čempionvienība Omskas «Omskije jastrebi» ar 4:6 zaudēja Dubjūkas «Fighting Saints», kas cīnās Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL), tādējādi «rīdzinieki» atkāpās uz trešo vietu apakšgrupā un neiekļuva pusfinālā.

Mačā pret Čehijas komandu «rīdzinieki» jau 5. minūtē bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, vārtus gūstot Rustamam Begovam un Kirilam Galoham. Tomēr turpinājumā visi Latvijas kluba mēģinājumi bija nesekmīgi un piecas minūtes pirms pamatlaika beigām «Steel» komanda panāca izlīdzinājumu 2:2.

Arī piecu minūšu papildlaikā rezultāts nemainījās, bet pirms soda metienu sērijas Rihardu Cimermani «rīdzinieku» vārtos nomainīja Nils Grīnfogels. Sekojošajā «bullīšu» sērijā «Rīga» tika pie panākuma ar 1:0, vienīgos vārtus gūstot Kārlim Ozoliņam.

Kā ziņots, A apakšgrupas pirmās kārtas mačā svētdien «rīdzinieki» ar 5:2 uzvarēja «Fighting Saints», bet pirmdien ar 3:6 piekāpās «Omskije jastrebi».

Apakšrupas kopvērtējumā pa sešiem punktiem izcīnīja «Fighting Saints» un «Omskije jastrebi», ar pieciem punktiem sekoja HK «Rīga», bet «Steel» komanda apakšgrupu cīņas noslēdza ar vienu punktu.

Ceturtdien mačā par piekto vietu «rīdzinieki» spēkosies ar Ontario hokeja līgas (OHL) komandu Sadberi «Wolves», kas turnīrā triumfēja pagājušajā gadā.

Pusfinālam kvalificēsies apakšgrupas divas spēcīgākās komandas, trešajā vietā palikusī komanda cīnīsies par piekto vietu, bet pastarīti sagaidīs mačs par septīto vietu turnīrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu