HK «Rīga» zaudējums liedz iekļūt Pasaules kausa 1/2 finālā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Otro zaudējumu Pasaules kausa izcīņas jauniešu komandām spēlēs trešdien piedzīvoja Krievijas Jaunatnes hokeja līgu (MHL) pārstāvošā Latvijas vienība HK «Rīga».

Latvijas klubs ar rezultātu 2:3 (1:0, 0:3, 1:0) dramatiskā cīņā piekāpās Somijas čempionei Helsinku IFK (HIFK).

Pēc šī mača HK «Rīga» komanda zaudēja izredzes uz pusfināla sasniegšanu turnīrā

Rezultātu pirmās trešdaļas izskaņā atklāja rīdzinieku hokejists Edmunds Augstkalns, bet uz to HIFK otrajā trešdaļā atbildēja ar trim precīziem raidījumiem.

Divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām Ņikita Jeļisejevs samazināja rezultāta starpību līdz 2:3, kas atlikušo laiku izvērta dramatisku. Kulminācija tam bija pēdējā sekundē, kad uz HIFK vārtiem tika piešķirts soda metiens, tomēr Rihardam Bukartam neizdevās pārspēt pretinieku vārtsargu un izraut neizšķirtu.

Kā ziņots, pirmajā kārtā Latvijas jaunie hokejisti ar rezultātu 1:4 piekāpās Zviedrijas spēcīgākajam jauniešu klubam «Linkopings», bet pēc tam ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Ontario hokeja līgas (OHL) vienību Sadberi «Wolves» no Kanādas.

Tikmēr HIFK komanda izcīnīja otro uzvaru četros aizvadītajos mačos.

Apakšgrupas cīņu noslēgumā HK «Rīga» ceturtdien sacentīsies ar Dānijas U-20 hokeja izlasi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu