Hokeja fani no Latvijas Stokholmā vīlušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Iepriekšējos gados pasaules hokeja čempionātu norises vietā bija jūtama čempionāta gaisotne, taču Stokholmā lielā sporta notikuma klātbūtne jūtama tikai arēnas apkaimē, raksta laikraksts «Neatkarīgā».

Par to liecinot arī niecīgais «Globe» arēnas piepildījums – pat mājinieku spēļu laikā.

«Samaksāju bargu naudu, iegādājoties spēļu paketes! Bet tagad nauda izmesta vējā, jo atsevišķās spēles maksā daudz lētāk,» sašutumu neslēpa Latvijas līdzjutējs Imants.

Otrajā čempionāta dienā gan biļetes uz mājinieku spēlēm sāka tirgot ar milzīgu atlaidi, lai piesaistītu vismaz vietējo iedzīvotāju interesi.

Vēl kāda nianse, kas nepatīkami pārsteigusi Latvijas izlases līdzjutējus – iepriekšējos hokeja čempionātos spēļu biļetes kalpoja arī kā sabiedriskā transporta brīvbiļetes spēļu dienā.

Taču Stokholmā faniem šāda priekšrocība ir liegta, un maciņā iecirsts pamatīgs robs, jo sabiedriskā transporta biļetes Zviedrijas galvaspilsētā ir visnotaļ dārgas, vēsta laikraksts «Neatkarīgā».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu