Hokejs eksperts: Krievijas izlase uz Minsku dodas ar tukšu maisiņu (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas hokeja eksperts un bijušais spēlētājs Aleksandrs Koževņikovs pastāstījis par Krievijas valstsvienības izredzēm pasaules čempionātā Minskā, raksta mediji.

Uz jautājumu, vai Krievijas izlasei iespēja izcīnīt medaļas, eksperts atbildēja sekojoši: «Šaubos. Lai gan viss ir iespējams. Arī Bilaļetdinovam pirmajā gadā neviens neticēja, bet viņš ar komandu ieguva zeltu. Daudz kas būs atkarīgs no pretiniekiem, kādu sastāvu uz Minsku atvedīs vadošās izlases, bet lielu optimismu es neredzu. Jāpasaka skaidri - mēs neesam nekādi favorīti.»

«Uz Minsku dodamies ar tukšu iepirkuma maisiņu. Kopējā aina nav pārliecinoša. Neesmu manījis izlasē kaut vienu līderi. Ir vēlēšanās sevi apliecināt, taču spēles nav.»

«Komanda ir bezzobaina, nav ne spēles zīmējuma, ne spēle viens pret vienu, nemaz nerunājot par to, ka maiņas netiek veiktas vienlaicīgi, bet trakākais, ka puse komandas nemaz nemāk ripu kontrolēt. Znarokam ar Vītoliņu būs ļoti grūti,» norādīja Koževņikovs.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu