Holšteinam var nākties atvadīties no amata

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pašlaik vairāk nekā jebkad ir sašūpojies Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektora Jāņa Holšteina krēsls, un jau nākamajā ceturtdienā varētu tikt lemts par viņa atstādināšanu, laikrakstam «Diena» atzinuši vairāki Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTVP) locekļi.

Ceturtdienas sēdē NRTVP locekļi sagatavojuši Holšteinam vēstuli ar jautājumiem par LTV Ziņu dienesta restrukturizāciju, raidījuma «De facto» komandas aiziešanu, nacionālā pasūtījuma izpildi un citām nepilnībām LTV darbā, vēsta laikraksts. Uz šiem jautājumiem Holšteinam būtu jāatbild nedēļas laikā. Lai gan sagatavotā brīdinājuma sūtīšanu atbalstījuši visi NRTVP locekļi, padomes priekšsēdis Aivars Berķis to atteicies parakstīt. Tādēļ vēstuli parakstīšot viņa vietniece Ingrīda Stroda.

«Dienas» rīcībā esot nonākusi informācija, kas liecina, ka  NRTVP locekļi jau ir runājuši par citām kandidatūrām LTV ģenerāldirektora amatam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu