Holts vairs nespēlēs «Dinamo»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vārtsargs Kriss Holts nav spējis vienoties par līguma pagarināšanu ar Rīgas «Dinamo» un nākamajā sezonā spēlēs citā klubā, aģentūrai LETA apstiprināja hokejists.

Kā atklāja Holts, viņš par līguma pagarināšanu ar «Dinamo» sarunas risinājis divas nedēļas. Lai arī pats vārtsargs bijis pārliecināts, ka sarunas rit labi, turklāt arī «Dinamo» vadība iepriekš bija izteikusies, ka vēlas turpināt sadarbību ar Holtu, pēdējā brīdī situācija burtiski sagriezusies kājām gaisā.

«Ceturtdienas rītā pamodos ar cerību, ka parakstīšu jauno līgumu, taču drīz vien saņēmu šokējošu vēsti, ka klubs vairs nav ieinteresēts manos pakalpojumos,» situāciju skaidro Holts. «Es biju neizsakāmi pārsteigts, jo mūsu sarunās jau bijām panākuši kompromisu un risinājām vairs tikai sīkas līguma detaļas.»

«Trīs dienas pavadīju neziņā, bet tad saņēmu oficiālu informāciju, ka man netiek izteikts piedāvājums pagarināt līgumu. Esmu kļuvis par neierobežotu brīvo aģentu,» pavēstīja Holts. «Lai arī tādējādi man ir vieglāk atrast jaunu klubu, es un mana ģimene bijām ļoti vīlušies uzzinot, ka vairs neatgriezīsimies Latvijā.»

«Komandas labā allaž esmu darījis visu, kas ir bijis manos spēkos. Ceru, ka klubam arī turpmāk veiksies. Mana nākotne pašlaik ir neskaidra, taču varu galvot, ka arī mans nākamais klubs no manis saņems pilnīgu atdevi. Man ļoti pietrūks manu komandas biedru, kluba darbinieku un Rīgas,» uzsvēra vārtsargs.

«Ļoti mīlu komandā pavadīto laiku, kurā iemīlēju fanus un pilsētu. Ceru, ka nākamajā sezonā tiksimies jau kā pretinieki,» piebilda Holts.

Holts «Dinamo» komandā pavadīja iepriekšējās divas sezonas. Šajā laikā viņš regulārajā čempionātā vārtos stājās 78 spēlēs, vidēji mačā ielaižot 2,36 ripas un atvairot 92,1% metienu, bet Gagarina kausa izcīņā viņš aizvadīja 12 mačus, vidēji spēlē ielaižot 3,04 ripas un atvairot 88,9% metienu.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Rīgas «Dinamo» ceturto gadu pēc kārtas spēja iekļūt KHL Gagarina kausa izcīņas turnīrā, taču Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 3-4 zaudēja «Torpedo» hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu