«How To Dress Well» koncertu iesildīs «Can Say No Can Say Yes»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«How To Dress Well» vienīgo koncertu Baltijas valstīs 8.maijā, koncertzālē «Palladium» iesildīs indīrokmūzikas DJ duets «Can Say No Can Say Yes». Biļetes pieejamas «palladium.lv» un visās «Biļešu Serviss» kasēs.

«Can Say No Can Say Yes» ir divi domubiedri un mūzikas melomāni - Toms Treibergs un Antra Feldmane. Duets radās 2011. gada nogalē, iedvesmojoties no mājas ballītēm, kurās visas nakts garumā youtube kanālā tika likti mūzikas ieraksti. Pirmo ballīti «Can Say No Can Say Yes» nospēlēja Rīgas indī citadelē - bārā «I Love You». Tam sekoja ballītes dažādās citās Rīgas vietās, tostarp «Chomsky», «Taka» un «Omas Briljanta» istaba. Duets pārsvarā spēlē enerģisku indīrokmūziku ar labu devu dejojamā materiāla un viņu galvenā mērķauditorija ir cilvēki, kuri vēlas dejot un atrast labu mūziku, ko pierakstīt uz lapiņas un vēlāk paši klausīties savos atskaņotājos.

Kā jau iepriekš ziņots, «How To Dress Well» projektu 2010.gadā uzsāka daudzsološais ASV producents un komponists no Bruklinas Toms Krells (Tom Krell). Meistarīgi piešķirot savas daiļrades melanholiskajam atspoguļojumam gaisīgi elektronisku pieskaņu, HTDW tiek pamatoti uzskatīts par vienu no eksperimentālā popa un izjustā R&B žanru savienojuma pamatlicējiem.

Saviļņojot klausītājus ar aizraujošu mūzikas stilu savienojumu un emocionālu piesātinātību, «How To Dress Well» radītie skaņdarbi ir reizē patiesi un dvēseliski. Savos koncertos jaunais mākslinieks ir kā atvērta grāmata, katru reizi kopā ar publiku no jauna pārdzīvojot ierakstos atspoguļotās emocijas.

8.maijā, ar vienīgo uzstāšanos Baltijas valstīs, «Palladium» koncertzālē viesosies Bruklinas izsmalcinātās popmūzikas un R&B virtuozs «How To Dress Well».

  • Biļetes pieejamas «palladium.lv» un visās «Biļešu Serviss» kasēs.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu