Iedzīvotājus vairākas nedēļas terorizē kāds vīrietis (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lasītāja foto

Salacgrīvas novada Tūjā sestdienas agrā rītā kāds autovadītājs ar «Mercedes-Benz» automašīnu ieskrējis laternas stabā, nogāžot to. Kāds lasītājs informēja «Apollo», ka šis vadītājs ar savu automašīnu apdzīvotās vietas apkārtnē «trako» jau vairāku nedēļu garumā, taču neviens vīrietim neko nespējot padarīt un iedzīvotāji jūtoties bezspēcīgi.

«Salacgrīvas novada Tūjā piedzēries un «salietojies» vīrietis trako ar savu Mersedesu jau vairākas nedēļas no vietas, taču neviens ar viņu netiek galā. To nespēj pat policija, kurai par vīrieša pārkāpumiem ziņots vairākas reizes,» raksta «Apollo» lasītājs. «Vīrietis apdraud un rada briesmas gājējiem, vecāki pat baidās droši laist ārā staigāties savus bērnus.»

Lasītājs raksta, ka sestdien pulksten sešos no rīta vīrieša, kuram pat neesot autovadītāja apliecības, vadītais auto notriecis apgaismes stabu. Viņš pieļāva iespēju, ka vainu par negadījumu uzņēmies kāds cits, jo apdrošinātājs bojāto auto jau nogādājis autoservisā.

Lai noskaidrotu notikušā apstākļus, «Apollo» sazinājās ar Vidzemes policijas pārstāvi Daci Jukāmu, kura atklāja, ka minētais vīrietis ir pirms tam nonācis policijas redzeslokā, taču «Mercedes-Benz» izraisītajā satiksmes negadījumā vainu uzņēmusies kāda cita persona, norādot, ka avārija notikusi pulksten astoņos, tātad divas stundas vēlāk, nekā ziņoja aculiecinieks.

Vīrietis, kas uzņēmās vainu arī apgalvojis, ka, izraisot negadījumu, nav pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu, tāpēc izdevumus par automašīnas remontu pārņēmis apdrošinātājs, pat neraugoties uz to, ka minētajā vietā maksimālais pieļaujamais braukšanas ātrums ir 30 kilometri stundā.

Policija ļoti ieinteresējās par iespējamiem satiksmes negadījuma aculieciniekiem, tāpēc «Apollo» aicināja lasītāju pašam sazināties ar likumsargiem un šādā veidā sodīt iespējamo agresīvo autovadītāju.

Piektdienas rītā ar «Apollo» sazinājās sieviete, kas ir uzņēmuma īpašniece, uz kura vārda ir reģistrēta minētā automašīna. Viņa skaidroja, ka Tūjā viņai pieder īpašums, bet neraugoties uz to, viņa tur ierodoties salīdzinoši reti, tāpēc apgalvojums par autovadītāja «trakošanu vairāku nedēļu garumā» nevarot būt patiess.

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu