«Iekrīt» divi Baltkrievijas pilsoņi - vilciena mašīnists un viņa palīgs (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien Kriminālpolicijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas darbinieki Daugavpilī aizturējušie divus Baltkrievijas pilsoņus par cigarešu kontrabandu.

Kā informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Kristīne Mieze, likumsargi, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus par akcizēto preču nelikumīgu uzglabāšanu un pārvietošanu pa dzelzceļu, Daugavpilī aizturēja divus Baltkrievijas pilsoņus - 1978.gadā un 1973.gadā dzimušus vīriešus.

Policijas darbinieki vilciena lokomotīvē pie aizturētajiem vīriešiem - mašīnista un mašīnista palīga, atrada un konfiscēja 80 000 cigaretes bez Latvijas akcīzes marķējuma.

Saskaņā ar Krimināllikuma 190.panta 2.daļu par augstāk minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu