IeM lūdz sabiedrību sniegt priekšlikumus par ātruma fiksēšanu ar fotoradariem (97)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Iekšlietu ministrija (IeM) lūdz sabiedrību sniegt priekšlikumus par braukšanas ātruma pārkāpumu fiksēšanu ar tehniskajiem līdzekļiem, tajā skaitā  par fotoradaru izvietošanas nosacījumiem un braukšanas ātruma fiksēšanas priekšnoteikumiem, informē IeM pārstāvis Māris Zariņš.

Jau ziņots, ka Saeima 6.jūnijā notikušajā sēdē, ņemot vērā 11 805 Latvijas pilsoņu kolektīvo iesniegumu par limita noteikšanu fotoradaru fiksētajam transportlīdzekļu braukšanas ātrumam, nolēma uzdot valdībai līdz šā gada 1.septembrim sagatavot grozījumus normatīvajos aktos, lai reglamentētu svarīgākos noteikumus un ierobežojumus, it īpaši attiecīgo iekārtu izvietošanas nosacījumus un ātruma fiksēšanas priekšnoteikumus braukšanas ātruma pārkāpumu fiksēšanai ar fotoiekārtām vai videoiekārtām.

Vairāk informācijas par sabiedrības līdzdalību atrodama mājaslapā: «www.iem.gov.lv/lat/sadarbiba_ar_nvo/diskusiju_dokumenti/?doc=27411»

Komentāri (97)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu