Iepazīsti «Eirodziesmas» finālistus: «Beautiful Song»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

18.februārī LTV 1 ēterā tiešraidē no Ventspils, teātra nama «Jūras vārti» būs skatāms «Eirodziesmas 2012» Nacionālās atlases fināls. Savukārt pēc «Panorāmas», plkst. 21:00 - «Eirodziesmas 2012» Superfināls.   

Piedāvājam apskatīt finālistus (uzstāšanās secībā). Patīkamu klausīšanos (un neaizmirsti izvēlēties savu favorītu)! 

  • «Beautiful Song» 
Mūzika: Ivars Makstnieks
Teksts: Rolans Ūdris
Izpildītāja: Anmary

 
To, kura dziesma pārstāvēs Latviju uz Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa skatuves Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, noskaidros balsošanas rezultātā. Balsot varēs gan TV skatītāji, gan žūrija 10 cilvēku sastāvā; rezultātus noteiks skatītāju un žūrijas kopvērtējums attiecībā 50:50. 
 
Fināla balsojums sāksies uzreiz pēc pasākuma atklāšanas, tam tiks atvēlēts viss fināla dalībnieku uzstāšanās laiks, bet beigu signāls tiks dots tikai »Panorāmas» ziņu izskaņā. Nobalsot varēs gan telefoniski, gan īsziņu veidā, maksa par zvanu - Ls 0,30 (t. sk. PVN). Būs iespējams nobalsot arī ar t.s. triecienīsziņu palīdzību, kas nozīmēs ar vienu reizi nosūtīt 5 balsis. 1 triecienīsziņas cena būs Ls 1,25 (t. sk. PVN). Zvanu un īsziņu skaits no viena numura būs ierobežots. Detalizētāka informācija par balsošanu tiks atklāta tiešraides laikā. Fināla balsojuma rezultāti tiks paziņoti Superfināla sākumā, pēc kura balsošana atsāksies no jauna par trim Superfināla dziesmām. Superfināla balsojums ilgs tikai 10 minūtes, balsošanas nosacījumi visi iepriekšminētie. 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu