Ierakstu kompānija: Jauns Adeles albums nav gaidāms vairākus gadus (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters.Scanpix

Britu dziedātājas Adeles ierakstu kompānija «XL Recordings» atklājusi, ka jauns Adeles albums nav gaidāms vairākus gadus, vēsta mūzikas žurnāls NME.

«XL Recordings» arī paziņoja, ka pateicoties Adeles albumam «21» kompānijas peļņa 2011.gadā sasniegusi 41 miljonu sterliņu mārciņu (35,71 miljonus latu), taču tā negaida līdzīgus panākumus nākamajos gados.

«Nākamais Adeles albums varētu neparādīties vēl vairākus gadus un nav iespējams prognozēt tā pārdošanas apjomus. Tādēļ mēs aizvadītā gada rezultātus uzskatām par izņēmumu,» skaidroja ierakstu kompānijas pārstāvis.

Adeles albums «21» visā pasaulē pārdots vairāk nekā 25 miljonos eksemplāru, kļūstot par 2011.gada vispārdotāko mūzikas ierakstu.

Pateicoties Adeles ieraksta lielajiem panākumiem, «XL Recordings» vadītājs Ričards Rasels dividendēs saņēmis 8,5 miljonus sterliņu mārciņu, bet ierakstu kompānijas mātes kompānijas «Beggars Banque» vadītājs Mārtins Mailzs dividendēs saņēmis līdzīgu summu.

Adeles jaunākais darbs ir ierakstīta tēmas dziesma Džeimsa Bonda filmai «Skyfall».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu