Iereibis pasažieris ar pudeli izsit taksometra logu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tango.mceffrie, CC BY-NC 2.0

Brīvdienās Rīgas Centra iecirkņa darbinieki aizturēja 1977.gadā dzimušu vīrieti, kurš brauciena laikā ar pudeli bija izsitis taksometra aizmugurējo stiklu, «Apollo» uzzināja policijā.

Brauciena laikā starp taksometra vadītāju un pasažieri bija izcēlies konflikts. Manāmi iereibušais pasažieris nenovaldīja savas dusmas un ar pudeli izsita aizmugurējo automašīnas stiklu. Par notikušo taksometra vadītājs paziņoja policijas darbiniekiem, kuri nekavējoties izbrauca uz notikuma vietu un vīrieti aizturēja.

Pēc aizturēšanas vīrietis tika nogādāts policijas iecirknī. Aizturētais savu vainu atzina un norādīja, ka viņam esot kauns par reibumā izdarīto.

Pēc starpgadījuma policija ir uzsākusi kriminālprocesu par mantas tīšu bojāšanu. Šāds likuma pārkāpums ir sodāms ar piespiedu darbu, naudas sodu, īslaicīgu brīvības atņemšanu vai brīvības atņemšanu līdz diviem gadiem.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu