Ieskats jaunas koncepciju veikalā, kas atklāj vasaras modes tendences

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Plūme

Strauji tuvojas vasara ar spožo, silto saules gaismu un relaksējošām brīvdienām, un līdz ar vasaras sezonas sākumu, veikala speciālisti apkopojuši jaunākās modes un stila tendences. «Lindex» dizaineri ir radījuši modes kolekcijas visām vasaras situācijām: darbadienām pilsētā, izbraukumiem uz pludmali, piknikiem ar draugiem, atpūtai vasarnīcā un, protams, greznākiem notikumiem, piemēram, kāzām un svinībām.

• Iedvesmas avots — Sicīlija
 
1950-tajos gados modē bija viss, kas saistīts ar Sicīliju un sievišķīgu stilu. Tas ir iedvesmas avots vienai no šīs vasaras populārākajām modes tendencēm. Iztēlojieties enerģisku un ekspresīvu itāliešu sievieti, kura valkā izteikti sievišķīgu kleitu un augstpapēžu kurpes, pavadot laiku ar labiem draugiem vietējā tavernā. Siluets ir izliekts, ar šauru vidukli un kuplu svārku daļu. Krāsas ir košas — fuksijas, dzeltena, zaļa, kā arī melna un balta.

Šī stila aktuālākais apģērbs ir kleitas ar raksturīgo 1950-to gadu siluetu, apģērbs ar volāniem, kā arī krekliņi balerīnu stilā, džersija zīmuļsvārki un mežģīņrakstā adītas jakas. Raksturīgie aksesuāri ir cepures ar platām malām, sandales, salmu somas un tipiskās 1950-to gadu saulesbrilles.

• Skaistie pasteļtoņi

Visi izsmalcinātie, maigie un patīkamie pasteļtoņi ir vēl viens būtisks vasaras kolekciju iedvesmas avots. Tirkīzzilie, piparmētru zaļie, ceriņkrāsas, rozā un aprikožu krāsas toņi — lielisks maigs ansamblis, kurā visi toņi ir pieskaņoti viens otram —, kā arī baltā, metāliskā zelta un sudraba krāsa. Izskats kļūst sievišķīgi romantisks vai pilsētnieciski šarmants, atbilstoši valkājot sievišķīgus krekliņus un blūzes, šortus ar piecām kabatām, zīmuļsvārkus vai bikses.

Apģērbu papildina aksesuāri: ādas rokassprādzes, šalles un somas dažādos pieskaņotos pasteļtoņos ar vai bez metāliskām detaļām.

• Etniskais pludmales stils

Stils, ko iedvesmojusi pludmale un sērfotāji, paredzēts valkāšanai pludmalē vai stilīgās pludmales ballītēs. 

Aprikožu krāsas, rozā un gaiši tirkīzzili pasteļtoņi ir saskaņoti ar košākiem to pašu krāsu paletes toņiem, kā arī melniem un brūniem ziedu vai grafisku lapu rakstiem. Apģērbu papildina zeltainas un sudrabainas apdruku un fliteru detaļas.

Rīgā, iepirkšanās centrā «Alfa», atvērts «Lindex» jaunās koncepcijas veikals. Šis veikals ir pirmais Baltijas valstīs, kurā ieviesta jaunā koncepcija, kas modi prezentē jaunā un aizraujošā veidā. Jaunās koncepcijas mērķis ir iedvesmot klientus un galveno uzmanību vērst uz ilgtspējīgiem materiāliem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu