Ieslodzītajiem pār cietuma žogu mēģina nogādāt somas ar 75 tālruņiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Aizvadītajā naktī pie Rīgas Centrālcietuma aizturēta trīs personu grupa, kas ieslodzītajiem pār cietuma žogu bija iecerējusi nogādāt somu ar 75 mobilajiem tālruņiem un citiem aizliegtiem priekšmetiem.

Kā aģentūra LETA uzzināja Ieslodzījuma vietu pārvaldē (IeVP), šis ir lielākais mobilo tālruņu daudzums, kādu vienā reizē mēģināts nodot ieslodzītajiem, vismaz saskaņā ar pārvaldes rīcībā esošajām ziņām. Pat «ierastajās» slēptuvēs - ieslodzītajiem nododamo ledusskapju sienās un radioaparātos - parasti tiek paslēpts krietni mazāks skaits mobilo tālruņu.

Minēto personu grupu šonakt aizturēja IeVP un Centrālcietuma Drošības daļas darbinieki. Aizturētās personas jau ilgāku laiku bija IeVP redzeslokā uz aizdomu pamata par neatļautu priekšmetu un vielu piegādāšanu ieslodzītajiem.

Piegādātāji somās saliktos mobilos tālruņus grasījās pārvietot pāri cietuma žogam, izmantojot virvi. Papildus tālruņiem somās bija arī 57 telefonu lādētāji, divi litri šķidruma ar alkoholam raksturīgu aromātu, vairākas SIM kartes, akumulatori un mobilo tālruņu austiņas.

Aizturētās personas nodotas Valsts policijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu