Iesniegti vēl trīs paraksti pret Kehri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl trīs Latvijas Basketbola savienības (LBS) biedri otrdien iesnieguši parakstus biedru sapulces sasaukšanai, kurā lems par savienības prezidenta Ojāra Kehra atlaišanu.

Kā aģentūru LETA informēja iniciatīvas organizatori, savus parakstus iesnieguši arī Latvijas Universitātes sporta klubs, Latvijas Ratiņbasketbola sporta federācija un BJSS «Rīdzene».

Jau ziņots, ka iepriekš zem prasības bija parakstījušies sporta klubs «Barons», sporta klubs «Cēsis», Gulbenes olimpiskais klubs «Buks», basketbola klubs «Liepājas lauvas» un SIA «3 pret 3».

Saskaņā ar LBS statūtiem un Biedrību un nodibinājumu likumu LBS biedru ārkārtas sapulces sasaukšanu var ierosināt ne mazāk kā desmitā daļa organizācijas biedru. Ģenerālsekretāram biedru sapulce jāsasauc nekavējoties, divas nedēļas pirms tās norises informējot visus biedrus par sapulces darba kārtību. LBS kopā ir 34 biedri, un, lai atlaistu prezidentu, sēdē jāpiedalās vismaz 18 biedriem, no kuriem pusei jānobalso «par».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu