Ievārījuma kekss

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

1 glāze ievārījuma
1 tējkarote sodas
1 glāze kefīra
0,5 glāzes cukura
2 olas
2,5 glāzes miltu

Pagatavošana:

Olu baltumus saputo ar cukuru stingrās putās. Sajauc ievārījumu ar kefīru, pieliek sodu, tad olu dzeltenumus un miltus, sajauc mīklu, iecilā olu baltumus. Masu liek ietaukotā veidnē un cep 180 grādos. Gatavību pārbauda ar irbulīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu