«Ievas pārvērtības» jauno sezonu atklās mainot Olgas Rajeckas tēlu (100)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šajā rudenī «Ievas pārvērtību» radošā komanda devusies tūrē pa Latviju, lai izvēlētos dalībnieces jaunajai raidījuma sezonai, kā arī, lai dažādās pilsētās pasniegtu meistarklases. Modes mākslinieki Sonita Pāvuliņa un Gints Bude sievietēm atklāj, kā pareizi veidot garderobi, kā atrast sev piemērotu apģērbu, kas aktuāls rudens/ziemas sezonā. Pavisam drīz, 15.decembrī t/c «Spice» norisināsies pēdējā atlase, lai 19.decembra vakarā skatītāju vērtējumam tiktu nodots jaunās sezonas pirmais raidījums. Un tas būs patiesi īpašs raidījums, jo tā viešņa būs populārā dziedātāja Olga Rajecka.

Šī gada rudenī «Ievas pārvērtību» komanda kopā ar raidījuma vadītājiem Sonitu Pāvuliņu un Gintu Budi devušies tūrē pa Latvijas pilsētām. Pēdējā atlase norisināsies 15.decembrī t/c Spice Rīgā, kad tiks izvēlētas dalībnieces jaunās sezonas raidījumiem. Ievas pārvērtības vadītājs Bude stāsta: «Braucieni pa Latvijas pilsētām ir lieliska iespēja būt tuvāk skatītājām, tā ir iespēja atbildēt uz viņu individuāliem jautājumiem, uzzināt, kas viņām aktuāls, kas ir tie jautājumi, par kuriem, iespējams, mums vairāk jārunā raidījumā.»

«Daudzas sievietes arī mums saka, ka atnākušas uz dalībnieču atlasi vai meistarklasi tikai tāpēc, ka vēlas mūs satikt personīgi, parunāties. Kopējā tendence, ko esam novērojuši, ir tā, ka sievietes sevi pārāk paškritiski vērtē. Un tad ir patīkami redzēt, kā sieviete izmainās, kā ceļas viņas pašapziņa pēc mūsu vārdiem Ar jums viss ir kārtībā, jums neko nevajag mainīt, jums ir ļoti laba stila izjūta. Vienā pilsētā kāda dāma pat palūdza, lai mēs šos vārdus viņai uzrakstām uz pieteikuma anketas, jo viņa to vēlējās aiznest un parādīt mājiniekiem. Protams, ir sievietes, kurām nepieciešamas pārvērtības un ar viņām mēs noteikti strādāsim,» stāsta raidījuma vadītājs Gints Bude.

Raidījuma «Ievas pārvērtības» jaunās sezonas pirmais raidījums TV3 ēterā nonāks 19.decembrī, kurā piedalīsies populārā dziedātāja Olga Rajecka. Modes mākslinieki palīdzēs viņai saposties svētkiem un parādīt Rajecku skatītājiem pavisam citā, viņai neierastā tēlā. Runājot par otro sezonu, modes mākslinieki ir cerību un apņēmības pilni. Modes māksliniece S.Pāvuliņa teic: «Ievas pārvērtībās mums ar Gintu šī būs otrā sezona. Esam sastrādājušies, esam apbraukājuši Latvijas pilsētas, esam apzinājuši Latvijas sieviešu vēlmes, intereses, vajadzības un sapņus, tāpēc ir lielāka skaidrība, ko vēlas Latvijas skatītājas. Šī sezona un sadarbība līdz ar to būs vēl interesantāka, padziļinātāka un izsmalcinātāka.»

Arī raidījums «Ievas pārvērtības» jaunajā sezonā piedzīvos pārvērtības. Raidījuma producente Sandija Miezīte stāsta: «Bez mākslinieku padomiem, skapja revidēšanas, veikala apmeklējuma, pucēšanās pie friziera un grima mākslinieka, sievietēm būs iespēja pieteikties arī acu operācijai Dr.Lūkina acu klīnikā, apmeklēt ajūrvēdas medicīnas centru, kā arī saņemt citus skaistumkopšanas un medicīnas pakalpojumus.»

Komentāri (100)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu