Igaunijas prezidenta kundzes Madonnai dāvātās bikses atrod miskastē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Igaunijas prezidenta kundzes Evelīnas Ilvesas dāvana popmūzikas karalienei Madonnai — sporta bikses, kas rotātas ar igauņu nacionālajiem ornamentiem — tika izmesta atkritumu urnā, nemaz nenonākot pie dziedātājas, vēsta portāls «elu24.ee».

Jau jūlija beigās kļuva zināms, ka Ilvesa vēlas pasniegt Madonnai dāvanu, kad viņa 4. augustā uzstāsies ar koncertu Tallinā. Tomēr, ierodoties Igaunijas galvaspilsētā, popdīva nav vēlējusies satikties ar Igaunijas pirmo lēdiju. Tad palīdzēt Ilvesai pieteicies viens no koncerta organizatoriem Pēters Rebane, kurš apsolījis nodot dāvanu dziedātājai.

Kad Rebane iedevis dāvanu Madonnas menedžerim un lūdzis nodot to dziedātājai, menedžeris ar neizpratni paskatījies uz biksēm un izmetis tās atkritumu urnā, tiklīdz Rebane bija aizgājis. Vēlāk izmesto sporta kostīmu atradis viens no skatuves darbiniekiem.

Kā atklāja kāda informēta persona, Madonna tomēr pieņēmusi dāvanu no koncerta organizatoriem, kas pasniedza viņai dārgu rotaslietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu