Ignatjevs: «Dinamo» visi aizsargi ir gandrīz vienādi labi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

KHL kluba Rīgas «Dinamo» treneris Viktors Ignatjevs pastāstījis par komandas aizsargiem un sacījis, ka tas ir labi, ka klubā aizsargu līnijā ir konkurence.

Intervijā «Sporta Avīzei» Ignatjevs saka: «Man jau apnicis šis vārds «rotācija», jo nekā tāda nebija. Mums visi puiši ir super, bet šodien seši tomēr ir labāki par pārējiem. Vismaz man un galvenajam trenerim tā šķiet. Šie seši arī spēlē. Pēc kāda laika aizdomājies: bet pārējie? Seši spēlē, bet kāds jau nedēļu nav cīnījies laukumā. Tie seši spēlē labi, un neviens no viņiem nav pelnījis nespēlēt. Taču tie, kas nespēlē, arī var spēlēt un varbūt pat labāk par kādu no sešinieka. Tātad kādu mainām, lai dotu iespēju uzspēlēt citam. To tad arī var saukt par rotāciju,» skaidro Ignatjevs.

«Tas, kurš nāk spēlēt, nav ne labāks, ne sliktāks par to, kuru nomainījis, bet viņš vienkārši nedrīkst aizsēdēties bez spēļu prakses. Mums visi aizsargi ir gandrīz vienādi labi.»

«KHL klubu budžeti atļauj izmantot astoņus vai deviņus aizsargus, un komandas to arī dara. Tā ir Amerikas sistēma: septiņi ir NHL klubā, bet četrivai pieci - fārmklubā. Un tas ir labi. Ja ir iespēja viņus aizvietot, lielu galvassāpju nav, ja kāds izkrīt no ierindas.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu