IIHF līdz PČ sākumam cer saņemt atbildi par NHL spēlētāju dalību Sočos (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels paudis cerību, ka līdz gaidāmā pasaules čempionāta sākumam tiks saņemta atbilde par Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāju dalību nākamā gada Soču ziemas olimpiskajās spēlēs.

Iepriekš NHL viceprezidents Bils Deilijs bija izteicies, ka lēmums šajā jautājumā tiks pieņemts jau martā, tomēr abu pušu sarunas, pēc Fāzela vārdiem, uz priekšu virzās ar grūtībām.

«Lēmumu no NHL puses ceram saņemt līdz pasaules čempionāta sākumam - tātad līdz aprīļa beigām,» vietējiem medijiem izteicies Fāzels.

Pasaules čempionāts, kas otro gadu pēc kārtas notiks Stokholmā un Helsinkos, sāksies 3.maijā.

«Mums vēl jāapspriež daudz jautājumu, turklāt sarunās piedalās uzreiz vairākas ieinteresētās puses,» pastāstījis Fāzels. «Viss nav tik vienkārši. Visām pusēm arī bez Soču Olimpiādes pašlaik ir darba pilnas rokas.»

«Pagaidām mēs nesaskatām ievērojamus šķēršļus spēlētāju dalībai olimpiskajās spēlēs. Protams, Olimpiādes dēļ nāksies pārtraukt NHL sezonu apmēram 17 līdz 18 dienas, taču tas ir saprātīgi,» viesošanās laikā Krievijā martā atzina Deilijs.

Kā zināms, iepriekš izskanēja informācija, ka NHL vadība pozitīva lēmuma gadījumā pieprasījusi IIHF izpildīt virkni priekšnosacījumu, kas galvenokārt saistīti ar reklāmas un maču translēšanas tiesībām.

Gaidāmās ziemas olimpiskās spēles Sočos būs lielākais pasākums Krievijā kopš Padomju Savienības sabrukšanas. Tās norisināsies no 2014. gada 7. līdz 23. februārim.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu