Iluzionisti Pecolli Sočos iestudē paraolimpisko spēļu noslēgumu ceremoniju (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzstādot savu personīgo rekordu, četros mēnešos aktīvi uzstājoties septiņās dažādās valstīs, iluzionisti Pecolli ir priecīgi par nākamo izaicinājumu – viņi ir uzaicināti uz Sočiem, lai tur paraolimpisko spēļu noslēguma ceremonijā iestudētu daļu no "Grand Finale" priekšnesuma, kas seko uzreiz pēc olimpiskās liesmas izdzišanas, kā arī, lai noslēguma priekšnesumam apmācītu desmit Krievijas māksliniekus.

Pecolli ceremonijā arī paši uzstāsies uz galvenās skatuves, kas ir veidota Krievijas kartes formā.

www.underwateHYPERLINK «http://www.underwaterbubbleshow.com/«rbubbleshow.com

Informācijas konfidencioalitātes nolūkā, Pecolli vēl nav tiesību atklāt, kāda tieši tiek plānota ceremonijas ideja un, ko tieši gandrīz trīs nedēļas viņi māca Krievijas māksliniekiem un, ko viņi paši rādīs uz skatuves ceremonijas laikā.

Sazinoties ar Pecolli, tapa zināms, ka gatavošanās process ceremonijai norit ļoti veiksmīgi un viņi priecājas par šo lielo godu un milzu pieredzi, ko gūst strādājot kopā ar tik profesionālu komandu – Olimpiādes ceremoniju organizatoriem, kas šeit ir ieradušies no visas pasaules.

Protams, ka visas ceremonijas rezultāts būs daudzu jo daudzu cilvēku kopdarbs un mākslinieciskais sniegums, kas apvienots vienā lielā krāšņā idejā. Apjomi ir neaprakstāmi lieli un prasa superprofesionalitāti, saliedētību un maksimālu pieredzi katram savā jomā un, protams, visi ļoti cenšas, lai rezultāts būtu brīnišķīgs.

Vienīgā neiepriecinošā ziņa ir tā, ka Dace Pecolli aktīvā treniņu procesā ir satraumējusi plecu un uz dažām dienām aktīvā darbošanās ir apturēta, taču Olimpiskās organizācijas ārsti uzņēmās tūlītējas rūpes un nozīmēja attiecīgu ārstēšanos, kas šobrīd norit veiksmīgi un dod cerības, ka situācija būs pietiekami stabila, lai Dace priekšnesuma dienā varētu uzstāties.

Paraolimpisko spēļu mērķis ir cēls un atmosfēra pasākumā esot līdz sirds dziļumiem aizkustinoša un iedvesmojoša, tā mums vēsta iluzionisti Pecolli no Sočiem. Turēsim īkšķus par lielisku izdošanos!

Jau aprīļa sākumā Pecolli pēc ilgās prombūtnes atgriezīsies Latvijā un pastāstīs vairāk par saviem nesenajiem priekšnesumiem un piedzīvojumiem Kuveitā, Libānā, Indonēzijā, Kiprā, Anglijā, Ņujorkā u.c. valstīs.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu