«Inbox.lv» investīcijas datu drošībā ik gadu sasniedz 1,4 miljonus eiro (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tsmall, CC BY-SA 2.0

«Inbox.lv» katru gadu izpētē, attīstībā un drošībā no jauna investē 1,4 miljonus eiro, jo informācijas tehnoloģiju (IT) biznesā datu drošība kļūst arvien nozīmīgāka, stāsta portālu «Inbox.lv» pārvaldošā uzņēmuma SIA «Inbokss» vadītājs Andris Griķis.

Griķis atgādina, ka otrdien plašsaziņas līdzekļos tika izplatīta ziņa par Eiropas Savienības (ES) valstu līderu plāniem savu elektronisko saziņu turpmāk uzticēt «Inbox.lv». Spriežot pēc komentāriem, daļa portālu lasītāju par to gardi izsmējās un sākumā - pat noticēja.

«Sadarbība ar ES līderiem vismaz pagaidām netiek plānota, tas bija joks. Taču patiesībai atbilst ziņā minētais fakts, ka vairāk nekā desmit gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē nevienam ļaunprātim nav izdevies uzlauzt mūsu drošības sistēmu, kas liecina par mūsu tehnoloģiju augsto drošību,» uzsvēra Griķis.

Izpētē, attīstībā un drošībā gadā vidēji ieguldām 1,4 miljonus eiro, bet visā «Inbox» pastāvēšanas vēsturē - esam investējuši vairāk nekā deviņus miljonu eiro, viņš informēja.

«Inbox.lv» nodrošina saviem klientiem drošus un kvalitatīvus e-pasta pakalpojumus. Lai nodrošinātu plašu datu pieejamību, «Inbox.lv» izmanto vadošu un sertificētu kompāniju hostinga pakalpojumus - pašlaik to sniedz SIA «DEAC». Visiem serveriem un risinājumiem uzņēmums nodrošina 24 stundu monitoringu septiņas dienas nedēļā, bet SSL sertifikāts garantē datu drošību visaugstākajā līmenī, norāda Griķis.

«Mēs paši komplektējam serverus un glabāšanas iekārtas. Mēs sadarbojamies ar vadošajiem aparatūras izstrādātajiem - «Intel», «AMD», «LSI», «Hitachi», «Samsung», «Supermicro», «HP» un citiem. Tas dod mums iespēju kontrolēt un pārbaudīt katru detaļu, lai nodrošinātu visaugstāko kvalitāti un datu drošību,» sacīja Andrejs Čelnovs, kas atbildīgs par «Inbox.lv» datu drošību.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu