Indonēzijā pirms PK izcīņas pieaudzis pieprasījums pēc televīzijas antenām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Pēdējās nedēļas laikā pirms Pasaules kausa izcīņas finālturnīra futbolā sākuma Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā vairāk kā uz pusi palielinājies iedzīvotāju pieprasījums pēc televīzijas antenām.

Lai gan Indonēzijas izlase nav kvalificējusies Pasaules kausa izcīņai, kas piektdien sāksies DĀR, aizvadītajā nedēļā pieprasījums pēc antenām palielinājies par 60 procentiem, līdz ar to cēlušās arī to cenas, pavēstīja kāds galvaspilsētas veikala pārdevējs.

Piedevām antenas jebkurā gadījumā esot nepieciešamas, lai uztvertu labu televīzijas signālu, jo bez tām tas neesot iespējams, tā kā visapkārt atrodoties augstceltnes.

Indonēzijā Pasaules kausa izcīņai varēs sekot līdzi bezmaksas televīzijas kanālos, lai gan pirms trim gadiem raidtiesības iegādājās kāda komerctelevīzija, bet vēlāk tās pārdeva nacionālajiem televīzijas kanāliem RCTI un «Global TV».

Līdz ar to komerckanāliem ir jāšķiras no ievērojamiem finanšu līdzekļiem, lai to abonenti varētu sekot līdzi Pasaules kausa izcīņas mačiem: «Tas ir tik dārgi, ka grūti pat gūt peļņu,» atklāja kāds komerctelevīzijas «Indovision» pārstāvis. Minētajai televīzijai ir apmēram 700 000 abonentu visā valsts teritorijā, no kuriem puse Džakartā.

Kā vēstīts, Pasaules kausa izcīņas finālturnīra atklāšanas spēle starp Meksikas un DĀR izlasēm sāksies piektdien plkst.17 pēc Latvijas laika. Otrā A apakšgrupas pirmās kārtas spēlē piektdien plkst.21.30 spēkosies Francijas un Urugvajas valstsvienības.

Finālturnīrs norisināsies līdz 11. jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu