Indrašis gatavs iekarot NHL (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dinamoriga.eu

Lai gan raksta virsraksts pirmajā mirklī var likties maldinošs un neizprotams, šajā teikumā nav nekas pārsteidzošs. Viens no Latvijas šī brīža labākajiem jaunajiem hokejistiem Miks Indrašis pavasarī parakstīja trīs gadu līgumu ar KHL klubu Rīgas «Dinamo» un neilgi pēc tam debitēja arī valstsvienībā. Sarunā ar «Apollo» Miks atzina, ka neskatoties uz līgumsaistībām ar Rīgas komandu, viņš būtu gatavs lauzt ceļu uz pasaules spēcīgāko līgu caur daudziem labi zināmo Amerikas hokeja līgu (AHL).

Indrašis sekmīgi aizvadīja pasaules čempionātu Stokholmā un viņa aģents Pols Teofanuss spēlētājam izkārtoja iespēju vasarā piedalīties jauno spēlētāju nometnē Čikāgā. Skaidrs, ka «Blackhawks» līgumu nepiedāvāja, bet hokejists saka, ka neizslēdz iespēju nokļūt NHL caur fārmklubu.

«Ja būtu tāda iespēja uzspēlēt AHL, to izmantotu, bet patlaban man ir līgums ar «Dinamo» un diez vai klubs mani tāpat vien palaistu uz Ameriku,» saka uzbrucējs, kurš apzinās, ka neviens viņam vieglu dzīvi ASV nesola.

«Protams, ir jāizmaļas cauri AHL, bet tik un tā ir iespēja tur sakrāt punktus un gan jau tevi NHL klubi pamanīs. Ja spēlē pirmajās divās maiņās, tas ir iespējams. Ja neizdodas, atbraukt atpakaļ var jebkurā laikā, » secina Indrašis, kurš arī dalījās iespaidos par «Blackhawks» nometni.

«Par mani bija interese pēc pasaules čempionāta, bet pats to nopietni neuztvēru. Viņi zvanīja un aicināja. Bijām divas komandas, no rīta treniņš, vakarā spēle, nedaudz arī trenažieru zāle. Uz mani apskatījās, bet neko nesolīja, kā jau amerikāņiem raksturīgi, pateica paldies un paslavēja,» pastāstīja Indrašis.

P.S. Jau tuvākajās dienās lasītājiem piedāvāsim plašāku interviju ar Miku Indraši, kurā hokejists pastāstīs par gaidāmo sezonu un saviem jaunajiem maiņas partneriem.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu