Ineta Rudzīte un komponists Gunars Freidenfelds atkal kopā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Filips Dobroviļskis

Dziedātāja Ineta Rudzīte turpina sadarbību ar komponistu Gunaru Freidenfeldu. Ir tapis singls «Kā vēl nekad». Šī ir jau otrā tikšanās reize. Vasaras sakumā ierakstu studijā tika iedziedāta  G. Freidenfelda kompozīcija «Ozola vainags» Inetas un šlāgerdziedātāja Roberta Ošiņa izpildījumā. 

Atceras komponists: «Biju uzsācis sadarbību ar Robertu Ošiņu un tad radās ideja par saskanīga dueta veidošanu. Klausoties, kas vērā ņemams notiek latviešu estrādē, sadzirdēju Inetu. Tapa duets un radās vēlme piedāvāt vēl dažas dziesmas solistei jau ar dzīves pieredzi un savu skatījumu uz dziesmas saturu.»

Singls «Kā vēl nekad» ir viens kasilīgs tango, kuru Ineta iekļāvusi arī savas koncertūres «Baltais Zieds» programmā, kas sāksies 30.septembrī ar koncertu Līvānu novada kultūras centrā.

«Koncerts būs ievedsmojošs, iekšējo sajūtu bagātinošs priekšnesums gan no manas, gan manu mīļo draugu - Madaras Rubenes, Eritas Karlsones, Ērika Upenieka, Ulda Timmas un Gundara Caunes puses. Katrs ir pielicis savas pūles un sirdi, lai programma priecētu skatītajus gan emocionāli, gan vizuāli.» stāsta Ineta Rudzīte.

Skanējumu papildinās profesionālu mūziķu ansamblis: pianists Edgars Jass, bundzinieks Gundars Lintiņš, akordeonists Kaspars Gulbis vai Arturs Noviks un ģitārists Ēriks Upenieks.

Koncertprogrammas pirmajā daļā iekļautas dziesmas no albuma «Baltais Zieds», kā arī pilnīgi jauni skaņdarbi, bet otrajā daļā skanēs tautā jau iemīļotas melodijas un populārākie franču šansoni.

Inetu Rudzīti un Tirkizband koncerttūrē «Baltais zieds» varēsiet dzirdēt 30.septembrī Līvānos, 6.oktobrī Rūjienā, 13.oktobrī Tērvetē, 20.oktobrī Madonā, 27.oktobrī Līvbērzē, 2.novembrī Kuldīgā un 25.novembrī Jelgavā.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas «Biļešu paradīze» kasēs un pasākumu norises vietās.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu