Foto: ekrānuzņēmums

No jūnija sākuma ASV aviokompānijas «Virgin America» lidojumu laikā skanēs grupas «Instrumenti» dziesma «Life Jacket Under Your Seat». Šādu sadarbības piedāvājumu no «Virgin» grupa saņēmusi aptuveni pirms mēneša.
 
«Instrumenti» pirmais singls, kas tika izdots 2009. gadā, iekļauts dziesmu sarakstā, kas līdz oktobra beigām tiks atskaņots visu «Virgin America» iekšējo lidojumu laikā.
 
«Liels prieks, ka dziesma, kuras pamats, kā varat iedomāties, tapa lidojuma laikā, atradusi savu ceļu atpakaļ gaisa telpā. Patīkami apzināties, ka «Life Jacket Under Your Seat» var kļūt par daļu no lidojuma pieredzes ikvienam no 300 000 pasažieriem, kas izmanto «Virgin America» viena mēneša laikā,» stāsta Shipsi.
 
«Instrumenti» šobrīd ir Londonā, kur grupa tika aicināta uzstāties MCM Expo rīkotajā «London’s Comic Con» festivālā, kas, būdams viens no vērienīgākajiem šāda veida pasākumiem Eiropā, pulcē vairākus desmitus tūkstošus komiksu, animācijas filmu un datorspēļu fanus. «Instrumenti» uz MCM Fringe Festival skatuves uzstājās divas dienas, un kā īpašie viesi tika aicināti piedalīties «London’s Comic Con» noslēguma ballē, kurā publikas atsaucība bija īpaši silta.
 
«Instrumenti» debijas albums, kura jaunākais singls «Lie Down [Viss ir otrādāk]» jau divas nedēļas atrodas Latvijas labāko radio staciju viļņos, ar SEB bankas atbalstu pie Latvijas faniem nonāks līdz šīs vasaras beigām, taču citviet  pasaulē to plānots izdot šī gada rudenī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp