«Instrumenti» radījuši T-kreklu sēriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šonedēļ «Instrumenti» kopā ar eksperimentālo modes zīmolu «Blank Blank» iepazīstina ar īpaši radītu piecu t-kreklu sēriju, kas radīta balstoties uz «Instrumenti» debijas albuma «TRU» vizuālo noformējumu.

Iepazīstoties ar dizaineru komandu «Blank Blank» (grafiķe Linda Blanka un dizaineris Mārtiņš Blanks) un, atpazīstot viņu darbos sava albuma estētisko rokrakstu, grupai «Instrumenti» radās ideja par kopīga projekta izveidi. «Blank Blank», izmantojot sev raksturīgo apģērba balināšanas un apdrukas tehnoloģiju, radīja piecus t-krekla dizainus, par pamatu izmantojot piecu «Instrumenti» debijas albumā «TRU» iekļauto dziesmu vizuālos attēlus. Albuma «TRU» vizuālo konceptu radījis Miķelis Baštiks.

«Instrumenti by Blank Blank» t-kreklu modeļi šobrīd pieejami veikalos «Paviljons» un «Taste Latvia», «Instrumenti» «TRU» koncertu norises vietās, kā arī «miesai.com».

Ar savu otro tūres «TRU» koncertu «Instrumenti» 3. decembrī viesosies Liepājas Olimpiskajā centrā, un nākamajā sestdienā, 10. decembrī, koncertu sērija tiks noslēgta ar vērienīgu koncertu Arēnā Rīga.

«TRU» šovu vizuālais noformējums radīts kopā ar trīs spēcīgākajiem videomāksliniekiem Latvijā – Katrīnu Neiburgu, Māri Lagzdiņu un Kseniju Zaķi, kuriem projekciju veidošanā dota radošā brīvība. Lai arī stilistiski atšķirīgas, projekcijas ir šova vienojošais elements, padarot to par baudījumu ne vien ausīm, bet arī acīm.

Biļetes uz Liepājas un Rīgas koncertiem vēl nopērkamas «Biļešu Paradīzes» kasēs visā Latvijā. 

Stāvvietu biļetes «Arēna Rīga» atlikušas pavisam nedaudz, šobrīd tiek tehniski risināta iespēja mainīt skatuves novietojumu, radot laukumu papildus stāvvietām, taču to cena būs augstāka.

INSTRUMENTI

  • Liepājas Olimpiskais centrs
  • 20:00 The WoW
  • 20:30 Toms Grēviņš
  • 21:00 Instrumenti

Biļetes: «bilesuparadize.lv» un «Biļešu Paradīzes» kasēs visā Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu