«Instrumenti» «TRU» koncertus apmeklējuši vairāk nekā 12 000 cilvēku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ar grandiozu koncertu Arēnā Rīga «Instrumenti» noslēguši savu «TRU» koncertu sēriju, kas kopumā pulcēja vairāk kā 12 000 cilvēku, no kuriem lielākā daļa – tieši noslēguma koncertā.

«10.decembris bija fantastiska diena, par kuru mēs ar lepnumu stāstīsim saviem mazbērniem. Man tiešām prieks par visiem, kas bija klāt šajā brīnumu vakarā - mūsu bija tik daudz, ka knapi satilpām arēnas telpās, mēs bijām tik atvērti visam - grūti noticēt, ka esam tie paši kautrīgie latvieši,» stāsta Shipsi.

Reynsi: «Tas bija neticami! Koncerta laikā arēnā es gaisā jutu tik spēcīgu enerģiju, vēl šobrīd liekas, ka asinis cirkulē ar divreiz lielāku ātrumu. Gribas skriet uz priekšu vēl tālāk un vēl ātrāk, sapņot, domāt un realizēt vēl neredzētus brīnumus, un tad tos visiem kopā piedzīvot. Paldies visiem par šo piedzīvojumu! Mēs ejam tālāk.»

Koncerttūres tapšanā kopumā piedalījās aptuveni 80 cilvēku. Gatavošanās šovam noritēja vairāk kā 3 mēnešus Rīgā, savukārt pēdējo nedēļu komanda strādāja Vidzemes Olimpiskajā centrā - ģenerālmēģinājumos. Scenogrāfiju, tērpus un video noformējumu veidoja mākslinieki Katrīna Neiburga, Ksenija Zaķe, Māris Lagzdiņš, Rolands Pēterkops un Mare Mastiņa. Skatuves galvenā “dekorācija” -144 kvadrātmetrus liels video ekrāns - tika šūts Lielbritānijā, īpaši «TRU» tūres vajadzībām, savukārt 170 kg smagais projektors tika īrēts Beļģijā, jo Baltijas reģionā tādas jaudas aparatūra nebija pieejama.

«Universal Music Baltics» vadītāja Lēna Kadakas: «Ar vērienīgo, muzikāli un vizuāli izsmalciāto un emocionāli piesātināto «TRU» koncertšovu sēriju «Instrumenti» viennozīmīgi pierādījuši sevi kā spēcīgāko koncertgrupu Baltijā un tuvējā reģionā. Mērķtiecība, kas piemīt Shipsi un Reynsi, kā arī kvalitātes līmenis, kādā «Instrumenti» strādā, ir apbrīnojams.»

Tikai dienu pēc koncerta Arēnā Rīga grupas menedžments jau saņēmis piedāvājumu līdzīga apjoma šovus rīkot arī Igaunijā, Krievijā, Norvēģijā un Anglijā, kas arī ir «Instrumenti» nākamā gada plānā - pirmais fesivāls jau plānots janvāra vidū Holandē.

«Instrumenti» no sirds vēlas pateikties visiem koncertos iesaistītajiem - visiem, kas atbalstīja un palīdzēja - gan uz skatuves, gan aiz skatuves - mūziķiem, māksliniekiem, tehniskajiem darbiniekiem, informatīvajiem atbalstītājiem un sadarbības partneriem, draugiem un ģimenēm. Mīļš paldies Tomam Grēviņam, grupai «The WoW» un Ingrīdai Lūkasai ar grupu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu