Interneta blēži pārdevuši viltotas biļetes uz olimpiskajām spēlēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pekinas olimpisko spēļu Organizācijas komiteja izmeklē viltotu biļešu pārdošanu internetā. Amerikāņu vietnē «beijingticketing.com» krāpnieki pārdevuši viltotas biļetes uz olimpiādi gandrīz par 46 miljoniem ASV dolāru, raksta Austrālijas avīze «The Age».

Interneta darboņi sporta līdzjutējiem viltotas biļetes uz olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju piedāvāja par 1750–2150 dolāriem gabalā. Bet daži austrālieši par šādiem viltojumiem samaksājuši pat 50 000 ASV dolāru. Negodīgo tirgotāju upuri ir simtiem sporta līdzjutēju, kā arī olimpiādes dalībnieku vecāki no Lielbritānijas, Jaunzēlandes, ASV un vairākām citām valstīm.

Olimpisko spēļu Organizācijas komitejas pārstāvji uzskata, ka krāpnieku upuriem būtu bijis jāzina par sekām, kādas var būt neoficiālai biļešu iegādei. Viņi norāda, ka ārpus Ķīnas biļetes uz šiem sporta pasākumiem izplata tikai nacionālās Olimpiskās komitejas un to pilnvarotie pārstāvji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu