Internetā ievietota «Daft Punk» dalībnieku fotogrāfija bez maskām (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Elektroniskās mūzikas duets «The Knocks» trešdien publicējis fotogrāfiju ar diviem vīriešiem, kas varētu būt grupas «Daft Punk» dalībnieki bez ierastajām robotu maskām, dzeram šampanieti ierakstu studijā «Columbia Records».

Neilgi pēc tam fotogrāfija tika izdzēsta no «The Knocks» «Facebook» profila. «Laikam šo foto nevajadzēja publiskot,» viņi rakstīja.

Izejot sabiedrībā, «Daft Punk» dalībnieki Gijs Manuels de Omemkristo un Tomā Bangaltē vienmēr valkā lielas robotu maskas, tāpēc neviens līdz šim nezināja, kā viņi izskatās.

Nesen mūzikas žurnāls NME duetam jautāja, vai viņi nebaidās, ka kādreiz atklātībā nonāks viņu fotogrāfijas. «Robotiem ir pašiem sava dzīve,» toreiz atbildēja Bangaltē. «Vai jūs patiešām gribat zināt, kas ir zem maskām? Piemēram, Entonijs Danielss, kurš «Zvaigžņu karos» atveido robotu C-3PO. Iespējams, kādreiz esi redzējis kādu viņa fotogrāfiju. Kaismīgākie fani viņu atpazītu, taču lielākajai daļai tas neinteresē. Tā nav interesantākā lieta mūsos. Turklāt cilvēki nemaz neuzstāj, ka gribētu mūs redzēt.»

«Slaveni ir roboti, nevis mēs. Mums ir atļauts dzīvot normālu dzīvi kā vienkāršiem cilvēkiem un normāli komunicēt ar citiem. Tas mums ir ļoti svarīgi,» piebilda de Omemkristo.

«Daft Punk» solījuši šomēnes izdot sava necerēti veiksmīgā singla «Get Lucky» remiksu. Dziesma četras nedēļas bija Lielbritānijas mūzikas topa pirmajā vietā.

<strong>«The Knocks» ievietotā fotogrāfija.</strong>

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu