Intervija ar Veru Brežņevu: «Mīlestību nevajag meklēt» (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Drīzumā Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt Krievijas komēdijas «Mīlestība un lielpilsēta» (“Любовь в большом городе») trešo daļu, kurā galvenās lomas atveido aktieri Svetlana Hodčenkova, Filips Kirkorovs, Vera Brežņeva, Aleksejs Čadovs, Holivudas kinozvaigzne Šārona Stouna un citi. Ukraiņu izcelsmes dziedātāja, TV raidījumu vadītāja un aktrise Vera Brežņeva, īstajā vārdā Vera Viktorovna Galuška, ir pārliecināta, ka mīlestību nevajag meklēt, jo tā atnāk pati.

Jaunās filmas pirmizrādē Vera Brežņeva, kura ir piedalījusies arī iepriekšējās divās «Mīlestība un lielpilsēta» daļās, stāstīja gan par aktuālo filmu, gan savu dzīvi. «Mīlestība un lielpilsēta 3» Krievijas kinoteātros iznāca 1.janvārī, bet Latvijā filma tiks demonstrēta no 17.janvāra.

Jūs piedalāties jau trešajā šīs populārās komēdijas daļā. Jums patīk šīs filmas, vai arī komanda, kolēģi un atmosfēra filmēšanas laukumā?

Vera Brežņeva: «Pirmkārt, mēs zinājām, ka stāsts pēc abu esošo filmu notikumiem noteikti turpināsies, un trešās filmas veidotājiem izdevās radīt ļoti interesantu scenāriju un stāsta tālāku attīstību. Tieši tas mani uzrunāja, un es sapratu, ka vēlos piedalīties.»

Jaunajā filmā piedalās arī Holivudas zvaigzne Šārona Stouna. Vai jūs filmēšanas laukumā satikāties?

V.B.: «Diemžēl nē.» (piebilde – ainas ar Stounas piedalīšanos tika filmētas atsevišķi Amerikas Savienotajās Valstīs)

Bet vai sajutāt konkurenci? Divas skaistas blondīnes vienā filmā...

V.B.: «Konkurenci neizjutu, zinādama, kāda līmeņa aktrise ir Šārona Stouna.»

Vai jūs pati vēlētos filmēties Holivudas projektos?

V.B.: «Protams. Parādiet man kādu aktrisi, kura negribētu!»

Jūs bieži tiekat ierindota skaistāko un seksīgāko sieviešu topos un aptaujās. Kāda ir jūsu attieksme pret to?

V.B.: «Pozitīva! Es priecājos par atzinību, kuru izrāda skatītāji, un esmu lepna, ja viņi izvēlas mani.»

Kas, jūsuprāt, ir sievietes seksualitātes noslēpums?

V.B.: «Man nav ne jausmas. Es par to nedomāju un neko īpašu lietas labā nedaru... Tiešām!»

Jaunajā filmā tiek pievērsta uzmanība bērniem un viņu audzināšanai. Jums pašai ir divi bērni, un vecākajai meitai ir 12 gadi. Vai jau nākas saskarties ar pusaudžu problēmām un jautājumiem?

V.B. «Jā, tieši tagad viņai šis interesantais vecums sākas. Maksimālisms, kategoriskums... Ar to visu es saskaros kā pusaudzes māte.»

Kā atrast mīlestību?

V.B. «Mīlestību nevajag meklēt, nevajag to gaidīt un piepūlēties. Ir jādzīvo pēc saviem ieskatiem, jāseko sirdsbalsij. Ja nedzīvosi savu dzīvi, bet tikai sēdēsi un gaidīsi lielo mīlu, ir iespējams kļūdīties un maldīgi domāt, ka esi iemīlējies. Bet kad mīlestība patiešām atnāk, ir svarīgi tai atdoties pilnībā.»

Vai pati pašlaik esat iemīlējusies?

V.B. «Jā!»

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu