«iPad» tirdzniecību Latvijā sāk ar nelielu «cenu karu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Apple, Inc» jaunākā planšetdatora «iPad» oficiālās tirdzniecības sākšana Latvijā izraisījusi nelielu cenu karu starp abiem galvenajiem «Apple» produktu tirgotājiem, novēroja biznesa portāls «Nozare.lv».

«Apple» datoru, telefonu un citu ierīču tirgotājs «iDeal» visu jauno mobilā interneta lietošanai aprīkoto «iPad» modeļu cenu noteicis par diviem latiem zemāku nekā pie konkurenta - AS «Capital», kuram ir vairākas tirdzniecības vietas, kas piedāvā «Apple» ražojumus.

«iDeal» piedāvā jauno «iPad» ar 16 gigabaitu (GB) iekšējo atmiņu un trešās paaudzes (3G) mobilo internetu par 425 latiem, 32 GB modeli ar 3G par 495 latiem, bet jaudīgāko 64 GB un 3G modeli par 565 latiem. Cenas «Capital» mājaslapā ir attiecīgi 427 lati, 497 lati un 567 lati.

Cenas ir identiskas abiem tirgotājiem par «iPad» modeļiem, kurus var pieslēgt internetam tikai vietējā bezvada interneta (WiFi) zonā - 16 GB par 339 latiem, 32GB par 409 latiem un 64 GB par 479 latiem.

www.salidzini.lv

Mobilo sakaru operators «Tele2» jau no aprīļa sākuma sācis saviem klientiem piedāvāt iespēju uz nomaksu iegādāties vienu jaunāko «iPad» modeli - 16GB ar 3G pieslēgumu -, parakstoties uz dārgāko «Turbo» datu plānu. Šis modelis «Tele2» kopumā maksā 394,20 latus plus ikmēneša maksa par mobilo internetu 17,90 latu apmērā.

Kā ziņots, šodien, sākoties oficiālajai jaunā «iPad» tirdzniecībai Latvijā, pārdoti vairāki desmiti šo «Apple, Inc.» planšetdatoru, taču viss noticis mierīgi, bez rindām, liecina tirgotāju sniegtā informācija.

Kad jauno «iPad» sāka tirgot ASV un vairākās citās valstīs no 16.marta, dažu dienu laikā tika pārdoti vairāk nekā trīs miljoni vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu