Īrijā sākas tiesas prāva pret tautieša slepkavībā apsūdzētu latvieti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caturix, CC BY-NC-ND 2.0

Īrijas tiesā sākusies prāva pret latvieti Sergeju Krauzi, kurš apsūdzēts cita Latvijas pilsoņa nogalināšanā, vēsta «RTE News».

37 gadus vecais Krauze apsūdzēts Latvijas pilsoņa Jura Bula slepkavībā, kas notika Glenamadijā 2011.gadā laika posmā no 7. līdz 23.jūlijam.

30 gadus vecais Juris Buls pēdējo reizi redzēts 7.jūlija vakarā pie savām mājām Glenamadijā. Vīrietim pusnaktī bija jāierodas darba vietā rūpnīcā «Titan Plastics», taču viņš neieradās.

Īrijas policija vairākkārt vērsās pie sabiedrības, lūdzot palīdzību pazuduša latvieša atrašanā, taču vīrieša līķis 23.jūlijā tika atrasts mežā aptuveni desmit kilometru attālumā no Glenamadijas pilsētas.

Aizdomās par Bula slepkavību Īrijas policija 2011.gada 25.jūlijā aizturēja Krauzi.

Krauzem uz izmeklēšanas laiku kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums, jo policija pauda bažas, ka viņš varētu aizbēgt no Īrijas.

Pēc aizturēšanas pārmeklējot viņa māju, policija atrada Krauzem, viņa sievai un meitai iegādātu vienvirziena biļeti uz Latviju.

Policija arī konfiscējusi viņa datoru, kurā viņa interneta meklējumu vēsturē atklājies, ka viņš meklējis iespēju iegādāties viltotu pasi.

Golvejas krimināltiesā Krauze noliedza savu vainu slepkavībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu