Īrijas fans uzvelk Igaunijas treniņtērpu un nokļūst pie izlases

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svešs treniņtērps un soma ar bumbām ļāva kādam Īrijas futbola izlases fanam 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pārspēļu posma pirmajā mačā Tallinā kādu laiku atrasties uz Igaunijas valstsvienības rezervistu soliņa, vēsta portāls «mirrorfootball.co.uk».

Īrijas izlases līdzjutējam Konoram Kaningemam nebija iegādāta biļete uz 11. novembrī notikušo spēli, kurā īri svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 4:0.

Kaningemam izdevās apiet «A Le Coq» arēnas Tallinā drošības pārbaudi, un stadionā viņš iekļuva pa sānu ieeju. Pēc tam Kaningems ērti iekārtojās blakus Igaunijas izlases galvenajam trenerim Tarmo Rītli uz komandas rezervistu soliņa, uz kura pavadīja pāris minūtes.

«Es ieraudzīju atvērtas durvis un nodomāju, ka tikai paskatīšos, kas iekšā, taču pamanīju Igaunijas izlases formastērpu un to uzvilku,» skaidroja Kaningems. «Paņēmu somu ar bumbām, pārliku to pār plecu un devos tālāk. Nezināju, ko darīt, tāpēc nolēmu doties uz Igaunijas izlases rezervistu soliņu. Neviens man neko neteica, un pēc kāda laika sapratu, ka sēžu blakus Rītli. Tā tas turpinājās apmēram desmit vai 15 minūtes, līdz man klāt nepienāca UEFA inspektors.»

Kā izteicās Kaningems, pēc tam viņš spēli skatījās blakus reklāmas stendiem, bet pēc tam ieņēma vienu no tukšajām sēdvietām pirmajās rindās.

Savukārt pēc spēles laimīgais Kaningems uz laukuma kopā ar Īrijas izlases spēlētājiem svinēja pārliecinošo uzvaru.

«Tas bija izcili, un es nebūtu varējis pieprasīt labāku spēli. Tur bija apmēram 3500 Īrijas fanu,» izteicās Kaningems. «Kopā ar vēl desmit cilvēkiem veicu neiedomājamu maršrutu Londona-Stokholma-Rīga-Tallina. Ierašanās Tallinā mums prasīja 24 stundas, taču tas bija tā vērts.»

«Biļešu cena uz spēli bija pārāk augsta, tāpēc, jo tuvāk nāca mača sākums, jo vairāk sākām uztraukties, ka to neredzēsim, tāpēc man nācās ātri kaut ko izdomāt,» piebilda Kaningems.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu