Īrijas tiesas priekšā stājies latvietis ar 27 iepriekšējām sodāmībām (37)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īrijas tiesas priekšā stājies Latvijas pilsonis, kurš par dažādiem satiksmes pārkāpumiem, alkohola lietošanu sabiedriskā vietā un agresīvu uzvedību Īrijā jau iepriekš tiesāts 27 reizes, vēsta Īrijas latviešu ziņu portāls «Baltic Ireland».

Latvijas pilsonis Armands Bozis aizturēts Limerikā 28.septembrī par braukšanu ar neapdrošinātu automašīnu un iepriekš noteiktā autovadīšanas aizlieguma pārkāpšanu.

Limerikas tiesa konstatēja, ka Bozim ir 27 iepriekšējas sodāmības, tostarp par braukšanu bez apdrošināšanas un alkohola reibumā, par atteikšanos policistiem sniegt asiņu un urīna paraugus alkohola testa veikšanai, par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā un par apdraudošu, aizskarošu vai agresīvu uzvedību.

Apsūdzētais tika atzīts par vainīgu transportlīdzekļa vadīšanā bez apdrošināšanas un par iepriekš noteiktā aizlieguma sēsties pie automašīnas stūres pārkāpšanu.

Īrijas tiesa Bozim noteica aizliegumu sēsties pie stūres turpmākos astoņus gadus, sešu mēnešu nosacītu cietumsodu un 150 eiro naudas sodu, vēsta laikraksts «Independent».

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu