Īsā laikā jau otrs gadījums, kad mirusi vīrieša piekauta jauna sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdien aizturēts kāds vīrietis, kuru tur aizdomās par savas civilsievas slepkavību. Šis Vidzemē ir otrais gadījums mēneša laikā, kad sievietes pacietība un cerības, ka vīrietis mainīsies, novedis pie tik traģiskām sekām.

Kā portālam «Apollo» pavēstīja Vidzemes reģiona policijas pārvaldē, ceturtdienas vakarā likumsargi no mediķiem saņēmuši informāciju, ka Zosēnu pagastā kādās mājās atrasts 1985.gadā dzimušas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Policija ātri vien aizdomās par slepkavību aizturējusi bojāgājušās sievietes dzīvesbiedru – 1975.gadā dzimušu Zosēnu iedzīvotāju.

Noskaidrots, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlies konflikts un sievietei nodarīti dzīvībai bīstami miesas bojājumi, no kuriem viņa mirusi.

Policijā reģistrētā informācija liecina, ka šis nav pirmais gadījums, kad abu personu starpā risinājušies konflikti, kuru laikā sieviete fiziski iespaidota. Iepriekš sieviete kategoriski atteikusies vērsties ar iesniegumu policijā.

Kā atgādina policijā, šis ir jau otrais gadījums mēneša laikā, kad no agresīva vīrieša nodarītām traumām mirusi sieviete.
  
16.aprīlī Dzelzavas pagasta Aizpurvē 27 gadus vecs vīrietis nogalināja 26 gadus jaunu sievieti. Arī toreiz notikumi risinājās līdzīgi kā šajā gadījumā - sieviete jau iepriekš vairākkārt bija cietusi no vīrieša vardarbības, bet atteikusies no jebkāda veida palīdzības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu