Isinbajeva būs galvenā favorīte uz gada labākās vieglatlētes balvu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējā olimpiskā čempione un pasaules rekordiste kārtslēkšanā krieviete Jeļena Isinbajeva būs galvenā pretendente uz Starptautiskās Vieglatlētikas federāciju asociācijas (IAAF) šīgada pasaules labākās vieglatlētes titulu, vēsta IAAF oficiālā mājaslapa internetā.

Šogad Isinbajeva vairākas reizes laboja sev piederošo pasaules rekordu, turklāt kļuva par šīgada skaļākās sensācijas autori. Pasaules čempionātā vieglatlētikā, kas augustā notika Berlīnē, Isinbajeva nespēja izcīnīt kādu no godalgām, jo nepārvarēja pašas izvēlēto sākuma augstumu.

Finālistu sarakstā iekļuvusi arī amerikāņu skrējēja Sanja Ričardsa, Jaunzēlandes lodes grūdēja Valērija Vili, horvātu augstlēcēja Blanka Vlašiča un Polijas vesera metēja Anita Vlodarčika.

Kā ziņots, uz gada labākā vieglatlēta titulu pretendēs Jamaikas sprinta zvaigzne Useins Bolts, etiopiešu garo distanču skrējējs Kenenisa Bekele, amerikāņu sprinteris Taisons Gejs, austrāliešu kārtslēcējs Stīvens Hukers un norvēģu šķēpmetējs Andreass Torkildsens.

Šīgada labākie vieglatlēti tiks nosaukti 22. novembrī, kad Monako notiks vieglatlētikas sezonas svinīgā noslēguma ceremonija. Pagājušajā gadā par labākajiem vieglatlētiem tika nosaukti Bolts un Isinbajeva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu