Isinbajeva tomēr vēl nav izlēmusi, vai beigs karjeru (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Divkārtējā olimpiskā un pasaules čempione, Krievijas kārtslēcēja Jeļena Isinbajeva, kura jūlija beigās paziņoja par gaidāmo sportistes karjeras beigšanu pēc pasaules vieglatlētikas čempionāta, tagad izteikusies, ka varētu savas domas mainīt.

Pasaules vieglatlētikas čempionātā, kas no 10. līdz 18. augustam norisinās Krievijas galvaspilsētā Maskavā, Isinbajeva svētdien kārtslēkšanas kvalifikācijas sacensībās ar augstumu 4,55 metri ir kvalificējusies otrdienas finālsacensībām.

«Tā kā pēc zodiaka zīmes esmu Dvīņi, nedomāju par savas karjeras beigām. Dvīņi savas domas maina ļoti ātri,» svētdien izteikusies Isinbajeva.

Isinbajeva ir izbijusi vingrotāja, kura kārtslēkšanai pievērsusies leģendārā ukraiņa Sergeja Bubkas sasniegumu iedvesmota. Viņa uzstādījusi 28 pasaules rekordus, tajā skaitā pārvarot piecu metru un sešu centimetru augstumu, ko nevienai citai sportistei vēl nav izdevies sasniegt.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu