Isinbajeva vēlas pamest «panīkušo» Volgogradu un dzīvot Monako (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārā krievu kārtslēcēja Jeļena Isinbajeva, kura triumfēja pagājušajā nedēļā notikušajā pasaules vieglatlētikas čempionātā Maskavā, paziņojusi, ka vēlas pamest «panīkušo» Volgogradu un pārcelties uz dzīvi Monako.

Trīsdesmit vienu gadu vecā trīskārtējā pasaules un divkārtējā olimpiskā čempione Isinbajeva žurnālistiem savā dzimtajā Volgogradā pavēstījusi, ka dod priekšroku dzīvošanai Monako, kur ir daudz labāki sadzīves un treniņu apstākļi.

«Domāju, ka dzīvošu ārzemēs. Man būs daudz pienākumu Volgogradā, taču vēlos dzīvot Monako. Ko lai es iesāku beznaudas Volgogradā? Pilsēta ir kļuvusi atbaidoša, veca. Tā ir panīkusi. Mūsu pilsētā nav [normālu] apstākļu dzīvošanai,» paziņojusi Isinbajeva.

Nedaudz vēlāk gan sportiste savu pozīciju mīkstināja, sakot, ka viņa Monako «varētu pavadīt vairāk laika» kā Volgogradā. Tāpat viņa piebildusi: «Tā ir mana dzimtā, mīļākā pilsēta un man par to lūzt sirds. Es tiešām vēlētos, lai tā būtu labāka, komfortablāka.»

Kā ziņots, Isinbajeva šā gada pasaules čempionātā zelta medaļu ieguva pēc 4,89 metru augstuma pārvarēšanas. Viņa ar 5,07 metru latiņas augstumu par vienu centimetru centās pārspēt arī pašai piederošo pasaules rekordu, taču tas viņai neizdevās.

Isinbajeva pasaules čempiones titulu jau bija izcīnījusi 2005. gadā Somijā un 2007. gadā Japānā. Tāpat viņa triumfējusi 2004. un 2008. gada olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu