Īstais Olaines uzbrucējs aizturēts tikai šovakar (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

No rīta aizturētais vīrietis nav bijis vainīgs uzbrukumos Olaines iedzīvotājiem, īstais noziedznieks aizturēts tikai pirms pusstundas, ziņo LNT Ziņas.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins Latvijas Televīzijas raidījumam «Panorāma» pastāstīja, ka neilgi pirms pulksten 20 aizturēts kāds 1966.gadā dzimis iepriekš netiesāts vīrietis, kas agrāk nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Grišins paskaidroja, ka šovakar aizturēts vīrietis, kas tiek turēts aizdomās tieši par svētdienas noziegumu izdarīšanu Olainē. Savukārt šorīt no rīta aizturētais vīrietis aizturēts par analoģisku noziegumu, kas izdarīts pirms nedēļas un līdzīgs vakardienas noziegumiem.

«Mums ir pārliecība ka šobrīd aizdomās turētais izdarījis vakardienas noziegumus,» norādīja Grišins.

Policija Olainē turpina strādāt pastiprinātā režīmā, taču analoģisku noziegumu šodien Olainē vairs neesot bijis.

Jau ziņots, ka svētdienas vakarā seši Olaines iedzīvotāji cietuši uzbrukumos ar nazi, visticamāk, laupīšanas nolūkā, tomēr policija arī neizslēdz iespēju, ka šie noziegumi izdarīti psihisku problēmu rezultātā, lai gan aizturētās personas vārds psihiatru uzskaitē nav atrodams.

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu