Ivanāns ierindā varētu atgriezties pēc divām nedēļām (16)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rokas traumu guvušais Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Raitis Ivanāns ierindā varētu atgriezties pēc divām nedēļām, kas viņam ļautu iejusties sastāvā jau pirms komandas pirmās spēles Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā.

Ivanānam pirmdien ārsti tīrīs savainoto plaukstas locītavu, un mediķi uzskata, ka pēc divām nedēļām hokejists jau varētu spēlēt, aģentūrai BNS šodien pastāstīja «Dinamo» preses dienesta vadītājs Jānis Stepītis. Viņš paskaidroja, ka savainojuma ārstēšanā būs nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, taču tā nebūs tik nopietna, lai tiktu dēvēta par operāciju.

Pārbaudes turnīra spēlē Ņižņijnovgorodā Ivanāns traumēja roku, un viņam no plaukstas locītavas jāiztīra trieciena dēļ atlūzušas šķembiņas. Ārstniecisko operāciju Ivanānam veiks Rīgā.

Jau ziņots, ka traumu Ivanāns otrdien guva pārbaudes spēlē pret Maskavas «Spartak», kurā "rīdzinieki" uzvarēja pagarinājumā (3:2). Roku Ivanāns savainoja spēles 29. minūtē, kad pēc pretinieka grūdiena neveiksmīgi ar roku atsitās pret apmali. Hokejists trešdien atgriezās Rīgā, lai viņam veiktu padziļinātu medicīnisko izmeklēšanu.

KHL regulārais čempionāts Rīgas «Dinamo» sāksies 6. septembrī Prāgā pret «Lev», bet līdz tam komanda būs aizvadījusi desmit pārbaudes spēles.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu