Ivanovs Ķegumā kvalifikācijā 18. vietā, Justs - 13.

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Latvijas motobraucējs Dāvis Ivanovs («Riga Motocross Team») sestdien Ķegumā izcīnīja 18. vietu pasaules čempionāta motokrosā desmitā posma - «Latvijas Grand Prix» - kvalifikācijas sacensībās MX2 klasē.

Ivanovs kvalifikācijas 13 apļos par minūti un 29,448 sekundēm atpalika no uzvaru izcīnījušā beļģa Džeremija van Horenbeka.

Ar Latvijas licenci startē arī vēl viens «Riga Motocross Team» braucējs Vjačeslavs Golovkins no Krievijas, kurš kvalifikācijā ieņēma 22. vietu.

Tikmēr MX1 klasē Latvijas motobraucējs Augusts Justs («Latvija Elkšņi Honda») sestdien Ķegumā izcīnīja augsto 13. vietu.

Pēc kvalifikācijā veiktajiem 13 apļiem Justs par minūti un 11,248 sekundēm atpalika no uzvaru izcīnījušā slavenā itāļa Antonio Kairoli.

Vēl no Latvijas sportistiem kvalifikācijā 20. vietu ieņēma Dāvis Līvs («MX Moduls»), kurš pasaules čempionātā startē pirmoreiz šosezon, bet Toms Macuks («Rodeo») izstājās un tika klasificēts pēdējā, 28. pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu