Ivanovs: Vietu komandā par naudu nākamgad nepirkšu noteikti (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas motokrosists Dāvis Ivanovs sarunā ar «Apollo» norādīja, ka aizvadītā sezona pasaules čempionātā MX2 klasē nav vērtējama ar plusa zīmi.

Sezonu Dāvis uzsāka jaunajā «Rīga Motocross team» komandā, taču sadarbība nav nesusi augļus un braucējs saka, ka nākamgad šajā komandā noteikti nebūs redzams.

«Daudz iedziļināties nevēlos, bet no sezonas sākumā runātā maz ko saņēmu. Nav divu domu, ka nākamajā sezonā šajā komandā nebraukšu,» teic sportists, kurš piemin jau iepriekš pausto viedokli, ka dalībai pasaules čempionātā nācies izmantot arī sava tēva līdzekļus, jo pretējā gadījumā uz starta nebūtu iespējams stāties.

«Sezonā labi nobraucu tikai dažus braucienus, piemēram, Vācijā. Labs brauciens bija arī Čehijā, bet citi posmi nebija izdevušies. Uz mājas trasi Ķegumā man tika iedots jauns motocikls, taču tur pat to arī «nokāvu», vēlāk arī Čehijas posmā tas bija manā rīcībā, taču arī tur bija tehniskas ķibeles. Vācijas posmā tas tikai izturēja sacīkstes. Jāsecina, ka no aizvadītās sezonas neguvu nekādu labumu, varbūt tikai pēdējais posms Vācijā pacēla garastāvokli, bet kopumā nē,» saka braucējs, kurš PČ kopvērtējumā ar 19 punktiem ierindojās 33. vietā.

«Nākamgad braukšu Latvijā, pārstāvot «Moduls» komandu vai arī startēšu individuāli, bet vēl nemāku konkretizēt plānus, priekšā ziema. Jāskatās, ko domā arī «Moduls». Paredzu, ka pasaulē varētu piedalīties četros posmos, bet tas atkarīgs no finansējuma, katrā gadījumā zinu, ka vietu komandā par naudu nepirkšu, kā tas bija šogad. Nauda kokos neaug. Liela nozīme ir arī treniņiem - lai sekmīgi brauktu, nepārtraukti jātrenējas un tas prasa laiku,» uzsver Dāvis.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu