Ivo Fomins dzimšanas dienā piedāvā jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

4.martā Ivo Fomins svin dzimšanas dienu un kā jau kārtīgs mākslinieks, vispirms domā par saviem faniem. Un savā dzimšanas dienā Ivo visiem savas mūzikas cienītājiem piedāvā savu jaunāko dziesmu [s:37468] (I.Fomins / G.Račs).

Dziesmas pirmizrāde notika «Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas» pasākumā uz Nacionālā teātra skatuves, un tur ikviens varēja pārliecināties, ka dziedātājs ir lieliskā formā un ir gatavs šogad kājām gaisā apgriezt ne vienu vien festivālu un koncertu zāli.

Ivo Fomins: «Šī dziesma visā pilnībā atspoguļo kopējo, mana jaunā albuma noskaņojumu. Es jau sen vēlējos ierakstīt kaut ko tādu, izteikti «roķīgu». Nu tā, lai no visas sirds var iztrakoties. Man šķiet, ka ir izdevies un es esmu ļoti, ļoti apmierināts ar rezultātu. Ceru, ka maniem faniem tas arī patiks.»

Jaunā dziesma ir singls no Ivo Fomina gaidāmā albuma «Pulss», kurš klajā nāks jau pēc nedēļas 14.martā. Jaunajā albumā ir apkopotas 12 jaunas dziesmas, no kurām tikai dažas ir pirms tam dzirdētas radiostacijās. Starp tām ir tādi hiti kā «Dažreiz», «Viena minūte bez tevis», «Laid, lai notiek», un «Arī tev».

Albumu producējis pats Ivo Fomins sadarbībā ar Egilu Mežu un Māri Priedi.
Kopējā albuma noskaņa ir ļoti roķīga un Latvijā sen nedzirdēti jaudīga.
Plašāka informācija par albumu un albuma prezentācijas pasākumiem sekos nākamajā nedēļā.

Šeit varat noskatīties Ivo Fomina uzstāšanos Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas koncertā izpildot dziesmu «Viņam nav laika"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu