Izcila radio balss - pelna iztiku uz ielas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

ASV kāds bezpajumtnieks pelnīja iztiku uz ceļa, apgalvojot, ka viņam ir dabas dots talants - zelta balss. Viņš nemeloja.

Vīrietis stāsta, ka bērnība ar apbrīnu klausījies kādā radio diktorā un vēlējies viņu satikt. Ekskursijas laikā viņš ieraudzījis diktoru, kurš galīgi neesot izskatījies tā kā izklausās viņa balss. Diktors zēnam teicis: «Radio ir prāta teātris!»

Vēlāk «zelta balss» īpašnieks aizrāvies ar alkoholu un narkotikām, tāpēc nonācis uz ielas, bet nu viņš esot tīrs no šīm vielām jau 2 gadus un vēlas sakārtot savu dzīvi. 53 gadus vecais Teds Viljams nu vēlas kļūt par atbildīgu pilsoni un nodzīvot atlikušo laiku cienīgi. Viņš ir pateicīgs Dievam, ka viņa māte piedzīvo mirkli, lai redzētu, ka dēla dzīve ieiet pareizajās sliedēs. Piedāvājam apskatīt 2 video rullīšus par Tedu Viljamsu:  

Viesojoties CBS ziņās Teds stāsta, ka viņa stāsts jau tiek salīdzināts ar Sūzanas Boilas panākumiem.  Nu Tedam peidāvāts darbs NBA klubā Klīvlendas «Cavaliers».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu