Izdevies noskaidrot «meža puikas» identitāti; viņš atzinies melos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tikai dienu pēc tam, kad Vācijas policija izplatīja «meža puikas» fotogrāfijas, paziņojot, ka nekādi nespēj noskaidrot puikas personību, ir izdevies uzzināt, kas un no kurienes ir šis jaunietis.

Jaunietis, kurš sevi dēvēja par Reju, ir identificēts kā Robins V.H. Viņa dzimtene ir Nīderlande, piektdienas rītā paziņojusi Nīderlandes policija.

Puisis esot atzinies, ka savu stāstu izdomājis, par to laikrakstam 'Dailt Telegraph» pastāstījis Berlīnes policijas pārstāvis Tomass Nevendorfs.

«Labi, jūs mani pieķērāt, mani sauc Robins, un es visu stāstīto izdomāju», paziņojis «meža zēns».

Policija pavēstījusi, ka «meža puika» ir 20 gadus vecs, turklāt viņu atpazinusi viņa pamāte.

Iepriekš tika uzskatīts, ka Robins, kurš sevi dēvēja par Reju, ir 18 gadus vecs.

Plašāka informācija pagaidām netiek sniegta.

«Esmu viens visā pasaulē. Nezinu, kas es esmu. Lūdzu, palīdziet man,» pirms gada sacīja mīklainais pusaudzis. Tie bija pirmie vārdi, kurus Rejs teica, kad sastapās ar Berlīnes likumsargiem.

Puisis atminējās savu dzimšanas datumu, taču dzimšanas gadu nosaukt nevarēja. Viņš arīdzan neatceras savu uzvārdu un dzimto pilsētu.

Jaunietis brīvi runā angliski, savukārt vācu valodā viņš runā slikti.

Jaunietis likumsargiem pastāstījis, ka pirms pieciem gadiem viņa māte gāja bojā autoavārijā, tāpēc viņš ar tēvu iemitinājās mežā.

Viņi klaiņoja no vietas uz vietu, nakšņoja izraktās alās vai teltī, pārtika no veltēm. Taču neveiksmīga kritiena rezultātā nomira tēvs, puisis viņu apglabāja un devās uz ziemeļiem, kā viņam ārkārtas situācijas gadījumā lika darīt tēvs. Rejam līdzi bijis kompass.

Pērn septembrī viņš sasniedza Berlīni un ieradās pilsētas rātsnamā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu