Izdots bērnu un jauniešu vokālās studijas albums «Skaiti līdz miljons»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Atzīmējot Bauskas bērnu un jauniešu centra vokālās studijas «Miljons» piecpadsmito gadadienu, izdots popgrupas jubilejas CD albums «Skaiti līdz miljons».

Vokālās studijas «Miljons» vadītāja, pedagoģe un  producente ir Māra Filipoviča.
Dziesmas albumam aranžējuši Džulians (Jānis Zvirgzdiņš, Edgars Skraģis un Jānis Pērkons.

Dziesmas ierakstīja Raitis Aukšmuksts «Cloud Music Studios».

Popgrupa savu darbību 1996. gadā uzsāka kā vokālais kvartets - Baiba Paozola (tagad Vanaga), Iveta Rudzīte, Lelde Upeniece un Anda Žukovska (tagad Markševica). Gadu gaitā «Miljons» izaudzis par ievērojamu vokālo studiju ar vairākām dziedātāju grupām, kas mājvietu radis Bauskas bērnu un jauniešu centrā.

Dienā, kad tika izdots albums, popgrupa tika arī pie savas mājas lapas internetā un ikviens interesents tagad var uzzināt par grupas sasniegumiem un jaunumiem.
Mājas lapas adrese: «miljonsmuzika.lv».

Albuma ierakstā bez popgrupas visa vecuma grupām, piedalījušies arī vairāki pazīstami dziedātāji, starp tiem «OKartes Skatuves» šova dalībnieki Mārtiņš Jātnieks («Jātnieki») un Inga Karpiča («K1»), populārā kantrī mūzikas dziedātāja Evija Sloka, dziedātāja, vokālā pedagoģe un popgrupas viena no dibinātājām Baiba Vanaga , kā arī dziedātāji Normunds Rutulis un Kaspars Markševics. Albumam papildus pievienoti dziesmu teksti un dziesmu instrumentālie pavadījumi. Albumā iekļautas pazīstamu autoru, kā arī vairākas popgrupas himnas autores Anita Rezevskas un popgrupas draugu oriģināldziesmas.

«Astoņi kustoņi»

Papildus albumā atrodami dziesmu instrumentālie pavadījumi. Mp3 versijā albums lejupielādējams portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu