Izdots ģeometrijai veltīts kalendārs (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

16. decembrī plkst. 16.00 Liepājas Universitātē (LiepU), Kr. Valdemāra ielā 4, 10 auditorijā, ikviens aicināts uz 2014. gada kalendāra «Ģeometrija no senatnes līdz mūsdienām» atvēršanas svētkiem.

LiepU Dabas un inženierzinātņu fakultāte jau otro gadu klajā nāk ar tematisku kalendāru, kas veltīts matemātikai.

Ikviens, kas savā īpašumā iegādāsies kalendāru, visa gada garumā varēs aprakstu un ilustrāciju veidā iepazīt ģeometrijas vēsturi no senatnes līdz mūsdienām. Kalendārā izmantoti arī materiāli no izstādes «Ģeometrijai 6000», kuru šī gada pavasarī apmeklēja vairāk nekā 500 skolēni, skolotāji un citi interesenti.

Kalendāra sastādītāja ir LiepU docente Dr.paed. Vaira Kārkliņa, bet dizaina autore ir studiju programmas «Dizains» 3. kursa studente Aiga Jansone.

Kalendāru savā īpašumā varēs iegūt gan atklāšanas pasākumā, piedaloties dažādos zināšanu konkursos, gan arī Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekanātā – Kr. Valdemāra ielā 4, 17. telpā, tālr. 63454046 .

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu